Seriepremiär borta mot Eskilstuna United

Seriepremiären äntligen här efter en lång försäsong där resultaten i träningsmatcherna har varit både upp och ner.

Premiären bjöd på en första halvlek där Eskilstuna i medvinden har ett visst bollövertag. Inget av lagen skapar några direkta målchanser.

I andra halvlek startar Eskilstuna bäst och gör 1-0 via ett genombrott på vänsterkanten. 2-0 kommer lite turligt då ett Eskilstuna skott utanför straffområdet omedvetet blir till en passning istället och deras forward kan peta in bollen från nära håll.

Efter 2-0 målet lyfter Jitex upp spelet och skapar 3- 4 lägen i straffområdet som med lite bättre skärpa och tur (bl a en hörna i direkt i stolpen) kunde resulterat i Jitex- mål.

Nu samlar vi oss, gör en bra träningsvecka och ser fram emot matchen mot Bollstanäs nästa lördag.

Fler nyheter

Seriepremiär borta mot Eskilstuna United Seriepremiären äntligen här efter en lång försäsong där resultaten i träningsmatcherna har varit både upp och ner. Premiären bjöd på

Välkommen! Felicia Torstensson

Välkommen Felicia torstensson! Vi hälsar Felicia Torstensson välkommen till Jitex 💜 Felicia värvas från Onsala BK där hon spelade division 1- fotboll under 2023. Välkommen

Future Cup 2024

Fin insats av våra ungdomar i future cup 2024 Under påskhelgen har flera av våra Jitex lag spelat Future Cup. → Jitex F2010 vinner F14